Βρυξέλλες – Άμστερνταμ

Βρυξέλλες – Άμστερνταμ

1η ημέρα: Αθήνα – Βρυξέλλες Συγκέντρωση στο σχολείο και αναχώρηση με το πούλμαν για το αεροδρόμιο. Check in για Βρυξέλλες. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο, πρώτη γνωριμία city tour με την πρωτεύουσα του Βελγίου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βρυξέλλες Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο ευρωκοινοβούλιο. Μεσημεριανό ελεύθερο γεύμα στην κεντρική πλατεία. Απογευματινή επίσκεψη στο atomium και το πάρκο
mini Europe. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Άμστερνταμ Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Ελεύθερο μεσημεριανό, άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο στο ξενοδοχείο, πρώτη επαφή με την πόλη.

4η ημέρα: Άμστερνταμ Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα ακολουθήσει περιήγηση στην πόλη, επίσκεψη στο μουσείο της όπου φιλοξενούνται τα έργα του Van Gogh.  Ελεύθερο  γεύμα, περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Άμστενταμ – Βρυξέλλες – Αθήνα Πολύ πρωινή αφύπνιση, πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Μεταφορά με το πούλμαν στο σχολειό.

Αεροπορικό Aegean πρωί από Αθήνα, 12 από Βρυξέλλες.
Μεταφορές Σύγχρονο λεωφορείο από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 4 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους επίσκεψης (μουσεία κλπ), οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Γενικά Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο, Το Άμστερνταμ είναι μια υπέροχη πόλη γύρω από τα κανάλια.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA