Βουδαπέστη και χωριά δίπλα στο Δούναβη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την Βουδαπέστη ή την Βιέννη (αναλόγως το πρόγραμμα που θα επιλέξετε) με την AIR SERBIA η την AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση για να γνωρίσουμε την Βουδαπέστη. Θα περάσουμε από την πλατεία των Ηρώων, τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου, το λόφο Γκέλερτ με την μοναδική θέα, την εκκλησία του Αγ. Ματίας, με τους οδοντωτούς πυργίσκους όπου γινόταν η στέψη των βασιλέων της Ουγγαρίας, την πύλη της Βιέννης και εξωτερικά το Κοινοβούλιο που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, με μήκος 268 και ύψος 96 μ. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης, που αποτελείται από επτά πύργους πάνω στα μεσαιωνικά τείχη, από όπου προσφέρεται εκπληκτική θέα της τριγύρω περιοχής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Απόγευμα ελεύθερο στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
Μπουφέ πρόγευμα & ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας. Επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα WEST END ή να περπατήσετε στον φημισμένο πεζόδρομο Βάτσι, όπου θα βρείτε: κεντήματα, πορσελάνες, κρύσταλλα, δίσκους κλασικής μουσικής, δερμάτινα και αθλητικά είδη. Εναλλακτικά προτείνουμε (έξοδα ατομικά) εκδρομή στη Βιέννη που γοητεύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Μπουφέ πρόγευμα & ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στην εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την Λειτουργία της Ανάστασης.
Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο μπαρόκ χωριό του Αγίου Ανδρέα όπου θα δούμε το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Μάργκριτ Κόβατς και τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του χωριού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού των καλλιτεχνών και των καλών τεχνών. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την παλαιά πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, το ρωμαϊκό Έστεργκομ, για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό που είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Ακολουθεί η διαδρομή για το αναγεννησιακό Βίσεγκραντ, όπου και θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο αναγεννησιακού ρυθμού και αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βουδαπέστη.
Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε τη σημερινή μέρα σας στη Βουδαπέστη μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ την AIR SERBIA η την AEGEAN AIRLINES
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών
  • Τέσσερις η πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Ένα «Βασιλικό γεύμα» με ποτό σε τοπικό εστιατόριο αναγεννησιακού ρυθμού (εκτός εβδομαδιαίων αναχωρήσεων)
  • Μεταφορές, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 130, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Με την AIR SERBIA και € 140 με την AEGEAN AIRLINES Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 60 € και από άλλες πόλεις 120 € με την AEGEAN.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άτομα *
 

ESPAESPAESPA