Τουρκία: Κωνσταντινούπολη (οδικώς)

Κωνσταντινούπολη (6 ημέρες οδικώς)

1η ημέρα: Αθήνα – Καβάλα Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου, αναχώρηση για την Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα στην πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία με την πόλη, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Καβάλα – Κωνσταντινούπολη Πρόγευμα  νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα στην Πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γύρος της Πόλης με το λεωφορείο και ξεναγό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη Πρόγευμα, πρώτος σταθμός η Αγία Σοφία, ακολουθεί το τοπ καπί (το διοικητικό κέντρο των σουλτάνων), ελεύθερο γεύμα, επίσκεψη στο μπλε τζαμί, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη Πρόγευμα, πρώτος σταθμός το Πατριαρχείο, ακολουθεί διαδρομή κατά μήκος του Βοσπόρου στα ίχνη του τείχους της Βυζαντινής αυτοκρατορίας στον κεράτιο κόλπο. Μετά το – ελεύθερο – γεύμα επίσκεψη στο τεράστιο παζάρι για γνωριμία της ανατολίτικης αγοράς και ψώνια.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, πρωινό και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη, άφιξη στην πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση

6η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Άνευ χρεώσεως 2 Συνοδοί καθηγητές ανά 30 μαθητές.
Μεταφορές Όπως περιγράφονται
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων στην Ελλάδα και 3 διανυκτερεύσεων σε κεντρικό σημείο της Κωνσταντινούπολης σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και δείπνο. Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, στις εκδρομές της Κωνσταντινούπολης παρουσία ξεναγού, όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους επίσκεψης (μουσεία κλπ), οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Γενικά Έχοντας εξασφαλίσει διαμονή σε κεντρικό σημείο της Πόλης σας παρέχουμε την δυνατότητα πολλαπλών περιπάτων στο ιστορικό κέντρο με την υπέροχη πολύβουη ατμόσφαιρα της ανατολής. Ταυτόχρονα η Καβάλα και η Θεσσαλονίκη αποτελούν ευχάριστους προορισμούς

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA