Τουρκία: Κωνσταντινούπολη (αεροπορικώς)

Κωνσταντινούπολη (5 ημ. αεροπορικώς)


1η ημέρα: Αθήνα – Κωνσταντινούπολη
Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου, μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση με Aegean για Κωνσταντινούοπολη.  Άφιξη στην πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γύρος της  πόλης με λεωφορείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κωνσταντινούπολη Πρόγευμα και εξόρμηση στην Πόλη. Πρώτος σταθμός η Αγία Σοφία, ακολουθεί το τοπ καπί (το διοικητικό κέντρο των σουλτάνων), ελεύθερο γεύμα, επίσκεψη στο μπλε τζαμί, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη Πρόγευμα, και αναχώρηση για το Πατριαρχείο στο Φανάρι, ακολουθεί διαδρομή κατά μήκος του Βοσπόρου στα ίχνη του τείχους της Βυζαντινής αυτοκρατορίας στον κεράτιο κόλπο. Επίσκεψη στο τεράστιο παζάρι για ψώνια μετά το μεσημέρι. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη Πρόγευμα, και ελεύθερη μέρα, Προαιρετικά κρουαζιέρα στα Πριγκιποννήσια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Αθήνα Πρόγευμα , μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Άνευ χρεώσεως 1 στα 20
Μεταφορές Με Aegean για Κωνσταντινούπολη. Πρόγραμμα με τοπικό λεωφορείο.
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 4 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο στη Κωνσταντινούπολης με πρωινό και δείπνο. Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους επίσκεψης (μουσεία κλπ), οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Γενικά Έχοντας εξασφαλίσει διαμονή σε κεντρικό σημείο της Πόλης σας παρέχουμε την δυνατότητα πολλαπλών περιπάτων στην παλιά πόλη.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA