Βόλος – Πήλιο

Θεσσαλία: Βόλος – Πήλιο

1η μέρα: Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο χώρο του σχολείου, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με κατεύθυνση τον Βόλο. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην Αταλάντη, όπου θα επισκεφθούμε το κτήμα Χατζημιχάλη και θα περιηγηθούμε στους αμπελώνες και το οινοποιείο. Άφιξη αργά το μεσημέρι στο Βόλο, τακτοποίηση στα δωμάτια, πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για τα χωριά του Πηλίου. Πρώτη μας στάση η Μακρυνίτσα,  απ’ όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα από την κεντρική πλατεία. Συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια. Χρόνος ελεύθερος και αναχωρούμε για την Πορταριά, ένα από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, ένα από τα παλαιότερα της χώρας μας. Πρόκειται για ένα ισόγειο νεοκλασικό κτίριο, που περιλαμβάνει επτά χώρους έκθεσης και φιλοξενεί αρχαιολογικά ευρήματα απ’ όλη τη Θεσσαλία, τόσο από την παλαιολιθική όσο και την ρωμαϊκή περίοδο.  Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό προαιρετικά. Άφιξη στο χώρο του σχολείου αργά το απόγευμα.

Άνευ χρεώσεως 1 συνοδός ανά 15 άτομα
Μεταφορές Με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο 48 θέσεων
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με πρωινό και δείπνο.

Ξεναγό – συνοδό. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης

Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους που τυχόν επιλεγούν προς επίσκεψη (για χώρους υπό διαχείριση του υπουργείου πολιτισμού ισχύει είσοδος άνευ χρεώσεως για τα μέλη της μαθητικής κοινότητας).
Γενικά Το πρόγραμμα συνδυάζει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του Βόλου με την απαράμιλλη ομορφιά του Πηλίου και την ενδιαφέρουσα επίσκεψη σε ένα από τα αξιολογότερα οινοποιεία της χώρας μας

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA