Όροι χρήσης

1. Η Εταιρία
H συγκεκριμένη σελίδα διευθύνεται από την DEVELOP TRAVEL Ε.Π.Ε με ΑΦΜ 099289559 και ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. Εδρεύει στην Αθήνα, Αγίου Ιωάννου 24 κτίριο Γ, Τ.Κ 15342 στην Αγία Παρασκευή και έχει Υποκατάστημα στην Τασσοπούλου 2, Πλατεία Αγίου Ιωάννη ,Αγία Παρασκευή Τ.Κ 15342 με άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ 0206 Ε61000 2142 Υ1 .

2. Γενικoί Όροι Συναλλαγών
Η χρήση της ιστοσελίδας developtravel.gr και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, διέπονται από Γενικούς Όρους Συναλλαγών, που εφαρμόζονται σε όλες τις εντολές κράτησης, είτε ηλεκτρονικής, είτε τηλεφωνικής, είτε απ’ ευθείας στα γραφεία της εταιρείας.

Με την αγορά και κράτηση ενός αεροπορικού εισιτηρίου ή άλλης προσφερόμενης υπηρεσίας από την developtravel.gr , κάθε χρήστης αποδέχεται τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών.

To developtravel.gr λειτουργεί σαν διαμεσολαβητής υπηρεσιών (αεροπορικό εισιτήριο, ακτοπλοϊκό εισιτήριο, ενοικίαση ξενοδοχείου, αυτοκινήτου, οργανωμένο ταξίδι κ.α), οι οποίες προσφέρονται από τους αναγραφόμενους στην ιστοσελίδα παρόχους, της κάθε τουριστικής υπηρεσίας. Ο χρήστης θα πρέπει να συμβουλεύεται σχετικά και με τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών των εκάστοτε παρόχων.

3. Κράτηση
Με την συμπλήρωση των σχετικών πεδίων της ειδικής φόρμας κράτησης την ιστοσελίδα, δηλαδή για κράτηση που πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πύλης, αλλά και για κάθε άλλη κράτηση (τηλεφωνική από τον χρήστη μέσω του call center και κράτηση που πραγματοποιείται από τον χρήστη στα γραφεία της εταιρείας), ο χρήστης δίνει ρητή εντολή στο developtravel.gr να διαμεσολαβήσει για την παροχή ταξιδιωτικής υπηρεσίας, η οποία φέρεται από τον εκάστοτε προμηθευτή, ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας. Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη σε κάθε περίπτωση.

Σε περίπτωση βραχυπρόθεσμων αλλαγών του ταξιδιού, το οποίο έχει επιλέξει ο χρήστης, εκ μέρους του παρόχου, π.χ. σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης, το developtravel.gr θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί με τον χρήστη μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ενημερώσει τον χρήστη σχετικά, εφόσον λάβει έγκαιρη ενημέρωση από την πλευρά του προμηθευτή. Για μεταθέσεις, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων η άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και προϊόντων του προμηθευτή το developtravel.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Ο χρήστης ευθύνεται για την τήρηση των όρων που θέτει ο εκάστοτε προμηθευτής, όπως π.χ. τους όρους που θέτει κάθε αεροπορική εταιρία σχετικά με τον χρόνο check in. Ο χρήστης ενημερώνεται για τους όρους αυτούς από τον συγκεκριμένο πάροχο.

Σε περίπτωση που ο χρήστης παραβιάσει τους γενικούς όρους χρήσης της ιστοσελίδας, το developtravel.gr , έχει το δικαίωμα να απορρίψει εντολές σχετικά με την κράτησή του.

4. Τιμές
Για αλλαγές στις τιμές και τα τέλη κράτησης σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού από τον πάροχο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, το developtravel.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Η αμοιβή του developtravel.gr ως διαμεσολαβητής, συμπεριλαμβάνεται στην συνολική τιμή της προφερόμενης υπηρεσίας.

5. Τρόποι πληρωμής
Για την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας, είναι δυνατή η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα .

Για την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου low cost εταιρείας (π.χ easy jet),η πληρωμή είναι δυνατή αποκλειστικά μέσω πιστωτικής κάρτας .

Για την κράτηση ξενοδοχείου καθώς και της υπηρεσίας flights, boats & cars μέσω διαδικτύου, η πληρωμή είναι δυνατή μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Πριν την εξόφληση το developtravel.gr δεν υποχρεούται να μεταβιβάσει τα εισιτήρια ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα στο χρήστη.

Tο developtravel.gr ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την διεύθυνση κατοικίας του ή αντίγραφο της πιστωτικής του κάρτας, πριν την οριστική έκδοση του εισιτηρίου.

6. Επιβεβαίωση της κράτησης
Σε περίπτωση κράτησης – αγοράς τουριστικής υπηρεσίας μέσω της ιστοσελίδας του developtravel.gr ,ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση για την κράτηση – αγορά, μέσω e – mail και υποχρεούται να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων επιβεβαίωσης και να ενημερώσει το συντομότερο δυνατό το developtravel.gr για τυχόν αποκλίσεις ή λάθη, σχετικά με την αρχική κράτηση που καταχωρήθηκε. Η εκπρόθεσμη αναφορά λαθών και αποκλίσεων σε καμία περίπτωση δεν γεννά δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση.

7. Αποστολή εισιτηρίων
Τα αεροπορικά εισιτήρια αποστέλλονται στον χρήστη ως ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-ticket) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Η κράτηση και το εισιτήριο βρίσκονται στο σύστημα της αεροπορικής εταιρίας. Μετά την έκδοση του εισιτηρίου, ο χρήστης λαμβάνει και ένα δεύτερο e-mail όπου αναγράφεται το νούμερο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο και θα πρέπει να εκτυπώσει ώστε να έχει μαζί του στο αεροδρόμιο κατά το check in.

Το όνομα του χρήστη στο σύστημα κρατήσεων, θα πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, αποστέλλονται στον πελάτη μέσω courier εφόσον αυτός το επιλέξει , με την αντίστοιχη επιβάρυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα εισιτήριά του και από τα γραφεία της επιχείρησης.

8. Ταξιδιωτικά Έγγραφα
Σε περίπτωση κρατήσεων που αφορούν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και κράτηση ξενοδοχείων, ο πελάτης λαμβάνει το voucher ή τον κωδικό της κράτησής του αντίστοιχα, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Σε περίπτωση οργανωμένων ταξιδιών ο πελάτης λαμβάνει όλα τα σχετικά ενημερωτικά έγγραφα πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.

9. Ακυρώσεις – αλλαγές
Η δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης ενός αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, ενός ταξιδιού ή ενός άλλου προϊόντος ή υπηρεσίας καθώς και οι όροι που διέπουν μία τέτοια αλλαγή ή ακύρωση, εξαρτώνται από τους όρους που θέτει ο εκάστοτε πάροχος σε αυτές τις περιπτώσεις, στους οποίους το developtravel.gr δεν έχει καμία επιρροή.

Κόστος που ενδέχεται να προκύψει σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης μίας ταξιδιωτικής υπηρεσίας, το οποίο καθορίζεται από τους όρους του εκάστοτε παρόχου, βαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη.

Σε περίπτωση που ο προμηθευτής παρέχει στον χρήστη το δικαίωμα ακύρωσης ή αλλαγής του επιλεγμένου προϊόντος ή υπηρεσίας, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει εγγράφως το developtravel.gr εάν επιθυμεί ακύρωση ή αλλαγή, αλλιώς το developtravel.gr δεν δύναται να ακυρώσει ή να τροποποιήσει κάποια κράτηση.

Πριν από κάθε κράτηση, ο χρήστης υποχρεούται να διαβάσει και να συμφωνήσει με τους κανονισμούς ναύλων και Περιορισμούς αυτών.

Σε περίπτωση που ο χρήστης πραγματοποιήσει κράτηση και προκύψει αλλαγή ή ακύρωση του ταξιδίου, το developtravel.gr αλλάζει ή ακυρώνει την κράτηση χωρίς καμία χρέωση.

Εφόσον εκδοθεί το εισιτήριο και προκύψει κάποια αλλαγή ή ακύρωση του ταξιδίου, το developtravel.gr αλλάζει ή ακυρώνει το εισιτήριο με βάση τις χρεώσεις που ισχύουν σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και εξαρτώνται από τον χρόνο ακύρωσης:

Στην περίπτωση αυτή όποιες χρεώσεις είναι ίδιες μ’αυτές που ισχύουν σ’όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και εξαρτώνται απ’το χρόνο ακύρωσης.

Εκτός των πιθανών όρων ακύρωσης – αλλαγής του εκάστοτε ναύλου ή της αεροπορικής εταιρείας, η χρέωση υπέρ του developtravel.gr (κόστος υπηρεσίας) ορίζεται σύμφωνα με τα παρακάτω:

1.Αλλαγή ναύλου εσωτερικού 10€/ εισιτήριο και αλλαγή ναύλου εξωτερικού: 20€/ εισιτήριο

2.Ακύρωση ναύλου εσωτερικού: 10€/ εισιτήριο

3.Ακύρωση ναύλου εξωτερικού: 20€/ εισιτήριο

Η προμήθεια που καταβάλλεται κατά την έκδοση ενός εισιτηρίου σε περίπτωση ακύρωσης, δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα της αεροπορικής, δεν χρεώνονται ακυρωτικά και το developtravel.gr δεν επιβάλλει επιπλέον κόστος υπηρεσίας.

10.Αποκλεισμός ευθύνης
Το developtravel.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για:
Τη μη διαθεσιμότητα της εκάστοτε υπηρεσίας ή προϊόντος
Λάθη,παραλείψεις, παραβιάσεις ή αρνήσεις του εκάστοτε προμηθευτή.
Τραυματισμό, θάνατο, καταστροφή περιουσίας ή άλλες ζημιές που μπορούν να προκύψουν από υπηρεσίες του εκάστοτε προμηθευτή.
Καθυστερήσεις, ακυρώσεις, overbooking, απεργία, ανωτέρα βία που δεν βρίσκονται στον άμεσο έλεγχό της.
Την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε συνδέσμους τρίτων διαδικτυακών τόπων. Τις πληροφορίες που παρέχονται και δημοσιεύονται από τον εκάστοτε προμηθευτή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

11.Ευθύνη του χρήστη
Για την χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ο χρήστης εγγυάται ότι είναι άνω των 18 ετών και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους για λογαριασμό του.

Ο χρήστης οφείλει και υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και ακολουθώντας τους αναγραφόμενους όρους χρήσης.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση του διαδικτυακού τόπου με σκοπούς παραπλανητικούς, κερδοσκοπικούς ή με σκοπούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία στην παροχή των υπηρεσιών του.

Η οποιαδήποτε μη νόμιμη κίνηση στη χρήση της ιστοσελίδας θα έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του χρήστη από την πρόσβαση στις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.

12.Πνευματική ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ανήκει αποκλειστικά στο developtravel.gr

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχo του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

13.Τροποποίηση – Ανανέωση των Γενικών Ορων Συναλλαγών
To developtravel.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να ανανεώσει τους παραπάνω όρους συναλλαγών σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά.

ESPAESPAESPA