Ναύπακτος – Γιάννενα – Μεσολόγγι

Ήπειρος: Ναύπακτος – Γιάννενα – Μεσολόγγι

1η μέρα: Πρωινή συνάντηση στο χώρο του σχολείου, αναχώρηση με κατεύθυνση την  Ναύπακτο, ελεύθερος χρόνος στην Ναύπακτο, γεύμα, αναχώρηση για Γιάννενα αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

2η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, επίσκεψη στο κάστρο και με το καραβάκι στο νησί της λίμνης. Επίσκεψη στο σπίτι του Αλί Πασά. ελεύθερο γεύμα, το απόγευμα επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, επόμενος σταθμός Μεσολόγγι, επίσκεψη στο κάστρο της πόλης, ελεύθερος χρόνος, γεύμα. Αναχώρηση

Άνευ χρεώσεως 1 συνοδός ανά 15 άτομα
Μεταφορές Με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο 48 θέσεων
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με πρωινό και δείπνο.

Ξεναγό – συνοδό. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης

Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους που τυχόν επιλεγούν προς επίσκεψη (για χώρους υπό διαχείριση του υπουργείου πολιτισμού ισχύει είσοδος άνευ χρεώσεως για τα μέλη της μαθητικής κοινότητας).
Γενικά Πλούσια σε ιστορικές μνήμες από την εποχή της Τουρκοκρατίας αυτή η εκδρομή έχει κέντρο τα Γιάννενα τα οποία δίπλα στην λίμνη φημίζονται επίσης για την έντονη φοιτητική ζωή.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA