Κύπρος, λαμπρατζιά με παράδοση στο νησί της Αφροδίτης!

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λάρνακα με την CYPRUS AIRLINES ή AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και αναχώρηση για την ξενάγηση στην πρωτεύουσα Λευκωσία. Θα γνωρίσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, τα Ενετικά Τείχη, τα Φυλακισμένα Μνήματα & περπατώντας στο πεζόδρομο της οδού Λήδρας και μέσα από τα σοκάκια θα φτάσουμε στη κατεχόμενη Λευκωσία. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Αγ.Σοφίας που σήμερα λειτουργεί σαν τζαμί. Αναχώρηση στην συνέχεια για τη παραθαλάσσια Αμαθούντα, στη Λεμεσό. Τακτοποίηση, στο ανακαινισμένο (2011) CROWNE PLAZA 4*Sup. (www.ichotelsgroup.com) χτισμένο ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και μπροστά σε αμμώδη ποαραλία. Το βράδυ προσφέρουμε δείπνο και απολαυστικές τοπικές λιχουδιές.
Πρόγευμα και ημέρα στη διάθεση σας στη πόλη της Λεμεσού. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον Δημόσιο και Ζωολογικό κήπο της πόλης ή να κάνετε βόλτα στην θαυμάσια προκυμαία της Λεμεσού. Εναλλακτικά σας προτείνουμε, ολοήμερη εκδρομή (έξοδα ατομικά) για τη κατεχομένη βόρεια πλευρά του νησιού (απαραίτητο διαβατήριο). Επίσκεψη στο Αββαείο του Bellapais, ένα καταπληκτικό γοτθικό μνημείο και στην συνέχεια θα περάσουμε στο γνωστό πανέμορφο γραφικό λιμανάκι της Κερύνειας και το Βενετσιάνικο κάστρο. Μέσα στο κάστρο εκτίθεται το αρχαίο «πλοίο της Κερύνειας» Το απόγευμα επιστροφή στη Λεμεσό. Το βράδυ δυνατότητα να ακολουθήσετε με κατάνυξη την περιφορά των στολισμένων επιταφίων.
Μπουφέ πρόγευμα και Πασχαλινή ελεύθερη μέρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για σάς. Πασχαλινό γεύμα με οβελία και με όλες τις ξεχωριστές Κυπριακές γαστριμαργικές προτάσεις. Το απόγευμα απολαύστε την βόλτα σας στο κέντρο της πόλης και το βράδυ γιατί όχι διασκεδάστε σε κάποιο από τα πολυάριθμα νυχτερινά κέντρα της Λεμεσού, στην παλιά πόλη, ή στην τουριστική περιοχή στην παραλία.
Πλούσιο πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Η μέρα είναι ελεύθερη στους ευχάριστους χώρους του ξενοδοχείου σας. Για όσους θέλουν, προτείνουμε εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην πόλη-μουσείο, την ρομαντική Πάφο. θα διασχίσουμε το Φασούρι με τους καταπράσινους πορτοκαλεώνες και τα αμπέλια, την Αγγλική Βάση της Επισκοπής, και φθάσουμε στην “Πέτρα του Ρωμιού”. Εδώ κατά την μυθολογία γεννήθηκε από τους αφρούς της θάλασσας, η θεά Αφροδίτη. Στην Πάφο, που περιλαμβάνεται στον κατάλογο της ΟΥΝΕΣΚΟ , σαν τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς. Επίσκεψη στους Τάφους των Βασιλέων και στην Στήλη του Αποστόλου Παύλου. Μπορούμε να επισκεφθούμε τα περίφημα ψηφιδωτά στην Έπαυλη του Διονύσου, του Θησέα και του Αιώνα, που θεωρούνται από τα ωραιότερα της Ανατολικής Μεσογείου. τους Τάφους των Βασιλέων, και να απολαύσετε τον καφέ σας στο γραφικό λιμανάκι με το κάστρο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για τη πτήση της επιστροφής.
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (μέρος της ημιδιατροφής)
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά, ήτοι ημιδιατροφή
  • Μεταφορές και περιηγήσεις ως αναλυτικό πρόγραμμα μας
  • Αρχηγός– συνοδός του γραφείου μας
  • Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Λεμεσό στο CROWNE PLAZA 4*Sup. ή στο KAPETANIOS LIMASSOL 3* ή στο AJAX 4*
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ με CYPRUS/AEGEAN
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 140 € περίπου. Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άτομα *
 

ESPAESPAESPA