Τήνος

Κυκλάδες: Τήνος

1η μέρα: Πρωινή συνάντηση στο χώρο του σχολείου, αναχώρηση με κατεύθυνση την Ραφήνα, επιβίβαση στο πρωινό ferry boat για Τήνο, άφιξη στο νησί, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα, αναχώρηση για τα έξω χωριά. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας, επόμενος σταθμός το Βωλάξ, επιστροφή στην Χώρα στις 18.00 εσπερινός στην Μεγαλόχαρη, ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, προαιρετική διασκέδαση.

2η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση για Πύργο, επίσκεψη στο μουσείο Μαρμαροτεχνίας δίπλα στη φημισμένη σχολή καλών τεχνών του χωριού. Ελέυθερο γεύμα στον Πάνορμο επίνειο του Πύργου. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στον Ταραμπάδο με τους μοναδικούς περιστεριώνες. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση από το ξενοδοχείο, αναχώρηση από το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στην Χώρα, αναχώρηση με το ferry boat για Ραφήνα.

Άνευ χρεώσεως 1 συνοδός ανά 15 άτομα
Μεταφορές Με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο 48 θέσεων
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με πρωινό και δείπνο.

Ξεναγό – συνοδό. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης

Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους που τυχόν επιλεγούν προς επίσκεψη (για χώρους υπό διαχείριση του υπουργείου πολιτισμού ισχύει είσοδος άνευ χρεώσεως για τα μέλη της μαθητικής κοινότητας).
Γενικά Η Τήνος της Μεγαλόχαρης είναι  πατρίδα εξαιρετικών καλλιτεχνών το δε νεόκτιστο μουσείο μαρμαροτεχνίας στον Πύργο αποτελεί από μόνο του αφορμή για επίσκεψη στο νησί

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA