Νάξος

Κυκλάδες: Νάξος

1η μέρα: Πρωινή συνάντηση στο χώρο του σχολείου, αναχώρηση με κατεύθυνση τον Πειραιά, επιβίβαση στο πρωινό ferry  για Νάξο, άφιξη στο νησί, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερο γεύμα στην Χώρα, περιήγηση. Επίσκεψη στο κάστρο και το μουσείο του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο & διανυκτέρευση.

2η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση για την εκδρομή στα χωριά της Νάξου. Θα επισκεφτούμε το Χαλκί με τους μοναδικούς μεσαιωνικούς πύργους του, το Φιλώτι στους πρόποδες του  όρος Ζευς και  την Απείρανθο, γεύμα σε εστιατόριο στο Σαγκρί, ακολουθεί επίσκεψη στον Ναό της Δήμητρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση και δείπνο.

3η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση από το ξενοδοχείο, αναχώρηση από το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στην Χώρα, αναχώρηση με την Blue star για Πειραιά.

Άνευ χρεώσεως 1 συνοδός ανά 15 άτομα
Μεταφορές Με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο 48 θέσεων και πλοία της blue star.
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με πρωινό και δείπνο.

Ξεναγό – συνοδό. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης

Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους που τυχόν επιλεγούν προς επίσκεψη (για χώρους υπό διαχείριση του υπουργείου πολιτισμού ισχύει είσοδος άνευ χρεώσεως για τα μέλη της μαθητικής κοινότητας).
Γενικά Η Νάξος  με την Πορτάρα, πατρίδα του Διόνυσου, με πλούσια ιστορία και γενναιόδωρη φύση θα σας μείνει αξέχαστη

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA