Μπαλί

Το Μπαλί είναι ένα από τα 13667 νησιά του Αρχιπελάγους της Ινδονησίας τα οποία βρίσκονται εγκατεσπαρμένα σε 5160 Κm τροπικής θάλασσας. Βρίσκεται απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της Ιάβα, είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, με φύση άγρια αλλά και διαμορφωμένη από τις παρεμβάσεις πολλών μπαλινέζικων γενεών. Οι γεωλογικές αλλά και κλιματολογικές συνθήκες δημιουργούν ένα τροπικό παράδεισο με χλωρίδα και πανίδα πολύ πλούσια. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις όμορφες παραλίες και τον ήλιο.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 βαθμών Κελσίου, συνθήκες ιδανικές για τουρισμό όλη την διάρκεια του χρόνου. Είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός με πολύ καλή υποδομή, ηλιόλουστες αμμουδιές, παραδοσιακά μπαλινέζικα χωριά, αμέτρητους Ινδουϊστικούς Ναούς και εύφορες πεδιάδες με καταπράσινους ριζώνες.

Για την είσοδό σας στο Μπαλί απαιτείται Βίζα η οποία μπορεί πλέον να εκδοθεί με την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο του Denpasar και θα πρέπει το διαβατήριο σας να έχει ισχύ 6 μηνών από την είσοδό σας στην χώρα. Πρέπει κατά την είσοδο να δηλωθούν όλα τα τιμαλφή καθώς επίσης βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, κασετόφωνα κλπ.

Είναι γενικά ένας λαός βαθιά θρησκευόμενος, με πίστη στις αρχέγονες παραδόσεις και δοξασίες και όχι μόνο. Συμβαίνει να είναι το μόνο νησί του Αρχιπελάγους της Ινδονησίας που πιστεύει στο Βουδισμό ενώ όλα τα υπόλοιπα νησια είναι Μωαμεθανοί.

Πληροφορίες
Η διαφορά ώρας με την Ελλάδα, είναι στις +6 ώρες για τον χειμώνα και +5 για το καλοκαίρι.
Το ρεύμα είναι 220 Volt αλλά εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές να μεταφέρετε μαζί σας ένα προσαρμογέα (adaptor).

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 

ESPAESPAESPA