Γαλλία: Παρίσι

Παρίσι (5 ημέρες αεροπορικώς)

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον πύργο του Άιφελ, κοντά βρίσκεται το μοναδικό μουσείο του ανθρώπου στο Τροκαντερό, περπατώντας μπορούμε να φτάσουμε στην περιοχή του champs-Elysee στο βάθος του οποίου δεσπόζει η αψίδα του θριάμβου. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στη πόλη του φωτός. Θα δούμε την Όπερα, το δημαρχείο, την Βαστίλλη. Στάση και επίσκεψη στην Notre Dame, του υπέροχου μητροπολιτικού Ναού δίπλα στο Καρτιέ Λατέν, ελεύθερο γεύμα. Προαιρετική απογευματινή μίνι κρουαζιέρα στο Σηκουάνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ Πρόγευμα, ημέρα αφιερωμένη στην επίσκεψη μουσείων (Λούβρο, Όρσε, Πομπιντού όλα σε απόσταση περιπάτου.) στο πανέμορφο κέντρο της πόλης με τα μεγάλα πολυκαταστήματα, ελεύθερο γεύμα στην περιοχή της Όπερας δίπλα στα περίφημα πολυκαταστήματα Galleries Lafayettes, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ Πρόγευμα, ακολούθως επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο λαμπρό Ανάκτορο των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα βασιλικά διαμερίσματα καθώς και την αίθουσα των κατόπτρων, όπου υπεγράφη η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Στην αυλή των ανακτόρων δεσπόζουν οι ”αυτοκρατορικές” υδάτινες κατασκευές. Ελεύθερο γεύμα, επίσκεψη στο Fontainebleau. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση επιστροφής. Μεταφορά στο χώρο του σχολείου.

Αεροπορικό εισιτήριο  On request
Μεταφορές Όπως περιγράφονται
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 4 διανυκτερεύσεων σε νεανικό ξενώνα στο κέντρο ακριβώς του Παρισιού με πρωινό και δείπνο. Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα., όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους επίσκεψης (μουσεία κλπ), οι ξεναγήσεις και  οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Γενικά Έχοντας εξασφαλίσει διαμονή σε κεντρικό σημείο της Πόλης σας παρέχουμε την δυνατότητα πολλαπλών περιπάτων στο ιστορικό κέντρο με τα υπέροχα αναγεννησιακού ρυθμού κτίρια.

 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA