Αργολίδα – Πόρτο Χέλι – Ύδρα – Σπέτσες

Ανατολική Πελοπόννησος: Αργολίδα – Πόρτο Χέλι – Ύδρα – Σπέτσες

1η μέρα: Πρωινή συνάντηση στο χώρο του σχολείου, αναχώρηση για αρχαία Νεμέα, επίσκεψη-ξενάγηση στο οινοποιείο Παλυβού. Επόμενος σταθμός οι Μυκήνες, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στην παραλία του Ναυπλίου. Αναχώρηση για Πόρτο Χέλι με  επίσκεψη στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

2η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο  για Ύδρα, επίσκεψη στο νησί, αναχώρηση για Σπέτσες, επίσκεψη, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διασκέδαση στο club του ξενοδοχείου.

3η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση για Γαλατά, επίσκεψη σε θερμοκήπια λουλουδιών & το λεμονοδάσος. Με το ferry στον Πόρο, ελεύθερο γεύμα, αναχώρηση  και επιστροφή αργά το απόγευμα στο σχολείο.

Άνευ χρεώσεως 1 συνοδός ανά 15 άτομα
Μεταφορές Με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο 48 θέσεων
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με πρωινό και δείπνο. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από την Ύδρα, τις Σπέτσες & τον Πόρο. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους που τυχόν επιλεγούν προς επίσκεψη (για χώρους υπό διαχείριση του υπουργείου πολιτισμού ισχύει είσοδος άνευ χρεώσεως για τα μέλη της μαθητικής κοινότητας).
Γενικά Το μοντέρνο Nautica bay, www.nauticabayhotel.gr διαθέτει υποδομή & διαρρύθμιση  ιδανική για σχολεία που με βάση το ξενοδοχείο περιηγούνται στην ευρύτερη περιοχή. Η επιλογή μόνο των Σπετσών μπορεί να κάνει το πρόγραμμα οικονομικότερο.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA