Ναύπλιο – Τολό

Ανατολική Πελοπόννησος: Ναύπλιο – Τολό

1η μέρα: Πρωινή συνάντηση στο χώρο του σχολείου, αναχώρηση για αρχαία Νεμέα, επίσκεψη-ξενάγηση στο οινοποιείο Παλυβού. Επόμενος σταθμός οι Μυκήνες, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στην παραλία του Ναυπλίου. Αναχώρηση για Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

2η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση για την Επίδαυρο, επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου με το μουσείο του. Αναχώρηση για Γαλατά, ενδιάμεση επίσκεψη σε θερμοκήπια λουλουδιών της περιοχής. Μετάβαση με το πλοίο στον Πόρο, ελεύθερος χρόνος, ελεύθερο γεύμα. Επιστροφή στο Τολό, δείπνο στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Πρωινό σε μπουφέ, αναχώρηση για Τίρυνθα και εν συνεχεία Αρχαία Ακροκόρινθο, επίσκεψη, αναχώρηση για Λουτράκι, ελεύθερος χρόνος στην παραλία, ελεύθερο γεύμα, αναχώρηση για το σχολείο.

Άνευ χρεώσεως 1 συνοδός ανά 15 άτομα
Μεταφορές Με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο 48 θέσεων
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με πρωινό και δείπνο. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τον Πόρο. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους που τυχόν επιλεγούν προς επίσκεψη (για χώρους υπό διαχείριση του υπουργείου πολιτισμού ισχύει είσοδος άνευ χρεώσεως για τα μέλη της μαθητικής κοινότητας).
Γενικά Η παλιά πόλη του Ναυπλίου με την Ακροναυπλία είναι πάντοτε μια ευχάριστη κοντινή εκδρομή.

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άρ. Ατόμων
 

ESPAESPAESPA