Σχολική εκδρομή στην Αθήνα με τραίνο!

Σχολική εκδρομή στην Αθήνα με τραίνο!
1η μέρα Πρωινή συνάντηση στο σταθμό του τρένου , αναχώρηση με κατεύθυνση την Αθήνα Άφιξη στο σταθμό Λαρίσης. Υποδοχή από άτομο του γραφείου και μεταφορά με λεωφορείο  στο ξενοδοχείο , δείπνο και διανυκτέρευση.
2η μέρα Μετά το πρωινό σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης καθώς και στο καινούριο μουσείο της, και στην συνεχεία περίπατο στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας και στο πολυσύχναστο Μοναστηράκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η μέρα Μετά το πρωινό, σας προτείνουμε μια επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων (απαιτείται προηγουμένως έγκριση και ραντεβού). Στη συνέχεια, μπορείτε να περιμένετε να δείτε την αλλαγή της φρουράς, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κατόπιν να θαυμάσετε τον Εθνικό Κήπο με τα σπάνια φυτά. Μπορείτε να ξεκουραστείτε στην Πλατεία Συντάγματος. Αν υπάρχει χρόνος, σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. Υπάρχει δυνατότητα, εάν θέλετε, να διοργανωθεί πάρτι στο roof garden  του ξενοδοχείου, με θέα την Ακρόπολη.
4η μέρα Μετά το πρωινό σας και ανάλογα με την ώρα της αναχώρησης του τρένου σας,  μεταφορά στο σταθμό Λαρίσης.

Σχολική εκδρομή στην Αθήνα με τραίνο!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άτομα *
 

ESPAESPAESPA