Περιδιαβαίνοντας Ναούς και Αξιοθέατα της Μόσχας

Ανακαλύψτε τα μεγαλόπρεπα μοναστήρια όπου χτυπάει η καρδιά της Ρωσικής Ορθοδοξίας

1η ΜΕΡΑ – ΜΟΣΧΑ  Άφιξη στη Μόσχα και υποδοχή από τον ξεναγό σας στο αεροδρόμιο. Μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
2η ΜΕΡΑ – ΜΟΣΧΑ  Πρωινό. Πανοραμική ξενάγηση πόλης, επίσκεψη της Ι.Μ. Παρθένου στο Νοβοντέβιτσι. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Δείπνο ελεύθερο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
3η ΜΕΡΑ – ΜΟΣΧΑ  Πρωινό. Επίσκεψη και παρακολούθηση λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Σωτήρα, συνάντηση με τον Ιερέα. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Δείπνο ελεύθερο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η ΜΕΡΑ – ΜΟΣΧΑ  Πρωινό.  Επίσκεψη του μοναστηριού  Μάρφας και Μαρίας, όπου έζησε η Μεγάλη Δούκισσα Ελισάβετ, εγγονή της βασίλισσας Βικτώριας της Αγγλίας.  Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επίσκεψη στη συνοικία Zamoskvorietchié.  Δείπνο ελεύθερο και  διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο
5η ΜΕΡΑ – ΣΕΡΓΚΙΕΒ ΠΟΣΣΑΝΤ  Πρωινό. Πρωινή αναχώρηση για Σργκιέβ Ποσσάντ (70 χλμ. Από τη Μόσχα). Πρόκειται για το χρυσό τρίγωνο, την έδρα του Πατριαρχείου και την Μέκκα του Ορθόδοξου προσκυνήματος.  Γεύμα επί τόπου. Επίσκεψη της Μονής της Αγίας Τριάδας Σεργίου.  Επιστροφή στη Μόσχα. Δείπνο ελεύθερο και  διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
6η ΜΕΡΑ – ΜΟΣΧΑ  Πρωινό. Επίσκεψη της Κόκκινης Πλατείας και του παρεκκλησίου Iverskaya. Γεύμα ελεύθερο. Δείπνο και  διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
7η ΜΕΡΑ – ΜΟΣΧΑ  Πρωινό. Επίσκεψη των  Καθεδρικών του Κρεμλίνου. Το Παλάτι του Κρεμλίνου ήταν κατοικία των Τσάρων, το μεγαλύτερο και πιο φημισμένο ανάμεσα στα φρούρια της χώρας . Επίσης είναι το παλαιότερο συγκρότημα των ανακτόρων και των Καθεδρικών ναών και χρονολογείται από τον ενδέκατο αιώνα. Γεύμα ελεύθερο. Δείπνο και  διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
8η ΜΕΡΑ – ΜΟΣΧΑ  Πρωινό.  Ελεύθερος χρόνος, ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων. Μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής

Ανακαλύψτε τα τα μεγαλόπρεπα μοναστήρια όπου χτυπάει η καρδιά της Ρωσικής Ορθοδοξίας

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  1. Άτομα *
 

ESPAESPAESPA