Κύθηρα

Τριήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Κύθηρα!
1η μέρα Αναχώρηση από το σύλλογο  στις 05:45 και με σύντομες στάσεις κατευθυνόμαστε προς τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Με την άφιξη μας, επιβιβαζόμαστε στο Φέρρυ-Μπόουτ και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ιερά Μόνη. Αμέσως μετά πηγαίνουμε στην Αγία Πελαγία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η μέρα Μετά το πρωινό μας θα κάνουμε τον γύρο του νησιού. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην Μονή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.  Συνεχίζουμε για την ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ που χτίστηκε το 1503 πάνω σε παλιότερο βυζαντινό φρούριο. Συνεχίζουμε για τον τόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, το ΚΑΨΑΛΙ. Τοπίο προικισμένο με δύο επάλληλους κολπίσκους, χωρισμένους με μια στενή χερσόνησο στην οποία δεσπόζει το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και τον φάρο. Η βραχονησίδα ονομάζεται Χύτρα και Αυγό καθώς μοιάζει με χύτρα ριγμένη στην είσοδο του όρμου του Καψαλίου. Χρόνος για φαγητό. Για αγορές σας προτείνουμε θυμαρίσιο μέλι, ντόπια παξιμάδια, οικολογικό λάδι, ξεροτήγανα, αμυγδαλωτά κτλ. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η μέρα Πρωινό στο ξενοδοχείο. Έπειτα αναχωρούμε για ΠΟΤΑΜΟ και ΑΥΛΕΜΩΝΑ και στη συνέχεια για το λιμάνι . Άφιξη στην Νεάπολη και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα.

Τριήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Κύθηρα

ESPAESPAESPA