Θεσσαλονίκη

1η μέρα Αθήνα-Λιτόχωρο-Θεσσαλονίκη Αναχώρηση από το Καπή με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.Πρώτη μας επίσκεψη στο Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου.Λευκά πεύκα και καμινάδες που στέλνουν μηνύματα θαλπωρής και ήχοι ορεινής φύσης θα μας μαγέψουν.Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου & αναχώρηση για Θεσσαλονίκη άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια ,δείπνο και διανυκτέρευση.
2η μέρα: Έδεσσα – Παλαιός Αγίος Αθανάσιος Μετά το πρωινό μας , θα αναχωρήσουμε για Έδεσσα .Θα θαυμάσουμε τους καταρράκτες της Έδεσσας ,μοναδικοί στην Ελλάδα,αποτελούν ένα εντυπωσιακό θέαμα.Δεξιά οι “ Μικροί” καταρράκτες , που διασχίζουν και κοσμούν το ομόνυμο πάρκο στο κέντρο της πόλης. Κάτω ο μεγάλος καταρράκτης “Κάρανος” με το νερό πέφτει από ύψος 70μέτρων. Θα περάσουμε από την λίμνη Βεγορίτιδα .Επίσκεψη στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική .Διανυκτέρευση.
3η μέρα: Μονή Εικοσιφοίνισσας -Καβάλα Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκευθούμε ένα απο τα σημαντικότερα και ωραιότερα μοναστήρια της Ελλάδας,την ιστορική Μονή της Εικοσιφοίνισσας στους πρόποδες του Παγγαίου.Συνεχίζουμε για την πόλη της Καβάλας , όπου θα δούμε το Μικρό Δημαρχείο που κτίσθηκε το 190 αι., λίγο πιο κάτω η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ψηλότερα είναι χτισμένος ο μεγαλοπρεπέστατος Ιερός Ναός του Αγίου Παύλου, που όσο μεγάλη είναι η εσωτερική του ομορφιά , άλλη τόσο είναι και η εσωτερική του, στην οποία συμβάλλουν οι αγιοιγραφίες της Αναγέννησης που ζωγραφίζουν περίτεχνα μοναχοί του Αγίου Όρους.Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

1η μέρα Αθήνα-Λιτόχωρο-Θεσσαλονίκη 
Αναχώρηση από το Καπή με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

ESPAESPAESPA