Βόρειος Ιταλία: Αγκόνα – Ραβέννα – Βενετία – Φλωρεντία – Σιένα

Αγκόνα – Ραβέννα – Βενετία – Φλωρεντία – Σιένα (7 ημέρες με λεωφορείο πλοίο)

1η ημέρα: Αθήνα – Πάτρα Συγκέντρωση στο σχολείο και αναχώρηση με το πούλμαν για Πάτρα. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο με κατεύθυνση την  Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω
2η ημέρα: Αγκόνα – Ραβέννα – Βενετία Άφιξη το πρωί στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Πρώτος σταθμός η Ραβέννα όπου θα επισκεφτούμε τις Βυζαντινές και Ρωμαϊκές αρχαιότητες. Ελεύθερο γεύμα στην Ραβέννα. Αναχώρηση για Βενετία, άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή Μαέστρε, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση. Προαιρετικά νυχτερινή εξόρμηση στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στην Βενετία.
3η ημέρα: Βενετία Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την γοητευτική Βενετία, θα επισκεφτούμε την Ακαδημία, την πινακοθήκη και το παλάτι. Ελεύθερο μεσημεριανό, δείπνο στο ξενοδοχείο, προαιρετική νυχτερινή έξοδος.
4η ημέρα: Βενετία – Φλωρεντία Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την πανέμορφη Φλωρεντία, ελεύθερο γεύμα καθ’ οδόν. Άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερο απόγευμα στο κέντρο της πόλης.  Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.
5η ημέρα: Φλωρεντία – Σιένα Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα ακολουθήσει περιήγηση στην πόλη, επίσκεψη στο παλάτι των Μεδίκων. Ελεύθερο  γεύμα, αναχώρηση για Σιένα, απόγευμα στην μοναδική πλατεία ιπποδρόμιο της μεσαιωνικής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο , διανυκτέρευση. Προαιρετική νυχτερινή έξοδος.
6η ημέρα: Φλωρεντία – Αγκόνα Πρωινό μας στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω
7η ημέρα: Πάτρα – Αθήνα Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη στο σχολείο αργά το απόγευμα

Άνευ χρεώσεως Συνοδοί καθηγητές
Μεταφορές Σύγχρονο λεωφορείο, Superfast ferries.
Τι περιλαμβάνεται Διαμονή 4 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες ΑΒ4 μετ’ επιστροφής με Superfast Ferries. Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Όλοι οι φόροι, ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τι δεν περιλαμβάνεται Τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, οι είσοδοι σε χώρους επίσκεψης (μουσεία κλπ), οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Η διαμονή στο πλοίο δεν συμπεριλαμβάνει διατροφή.

Γενικά Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε εξαιρετικές πόλεις, κέντρα της αναγέννησης αλλά και την μοναδική φύση της Τοσκάνης.