Ιωάννινα

Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα!
1η μέρα : Αναχώρηση από το χώρο του συλλόγου  περί της 6.00 το πρωί με προορισμό τα Γιάννενα. Επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη, και στη συνέχεια άφιξη στα Γιάννενα ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο & διανυκτέρευση.
2η μέρα, Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Καλπάκι. Πριν το μεσημέρι άφιξη στην πόλη των Ιωαννίνων, ελεύθερος χρόνος για φαγητό & γνωριμία με την πόλη .Μπορείτε να περιηγηθείτε στην παλιά πόλη, να επισκεφτείτε το Βυζαντινό Μουσείο , να θαυμάσετε την λίμνη Παμβώτιδα ,να επισκεφτείτε το νησάκι (ατομικά έξοδα).Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση
3η μέρα : Πρόγευμα και αναχώρηση για το Σπήλαιο του Περάματος ,αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια, ελεύθερο φαγητό στο Μονοδένδρι, αναχώρηση για καφέ στους Κήπους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.
4η μέρα : Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω Εγνατίας και μιας καταπληκτικής διαδρομής για το πανέμορφο Μέτσοβο. Το αρχοντικό Τοσίτσα, η μοναδική Πινακοθήκη, η Αγία Παρασκευή είναι τα κυριότερα αξιοθέατα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Στάση για καφέ στην Καλαμπάκα ή στα Τρίκαλα, αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Το βράδυ άφιξη στο χώρο του συλλόγου.

Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα